vineri, 4 aprilie 2008

STIRE DE ULTIMA ORA

COMUNICAT DE PRESA

Kiss Your Enemy - conferinta de presa, simbata, 5 aprilie, ora 14:00, clubul Fabrica ( str.11 iunie nr. 5 )

Dupa batai, batalii, abuzuri, intilniri la nivel inalt, conferinte de presa, dineuri, discursuri, culoare unice, spatii aeriene militarizate, scuturi anti racheta, trafic paralizat, jandarmi in alerta si multe altele, va asteptam sa tragem concluzii si sa ne relaxam la evenimentul Kiss Your Enemy, organizat de Asociatia Komunitas si Yazee pe data de 5 aprilie la clubul Fabrica (Str. 11 Iunie nr. 50).


Kiss Your Enemy va fi o platforma de intilnire si dezbatere, la fel ca si un spatiu de exprimare/ creatie / socializare pentru oricine doreste sa participe.

Pe linga artisti vizuali, formatii, DJ si ONGuri care se vor alatura evenimentului, dorim sa lasam loc de exprimare si tinerilor care au fost retinuti abuziv de fortele de ordine in zona Timpuri Noi in ultimele zile, sub pretextul protectiei inaltilor oficiali veniti la Bucuresti. Dorim sa le oferim acestor tineri posibilitatea de a prezenta din punctul lor de vedere evenimentul social pe care l-au pregatit si in ce fel a fost acesta intrerupt.

Invitati: Liana Ganea (Agentia de Monitorizare a Presei), citiva dintre tinerii carora le-au fost incalcate drepturile cetatenesti in data de 2 aprilie 2008

Moderatori: membrii ai Asociatiei Komunitas

Data, ora si locul: 5 aprilie, ora 2pm, clubul Fabrica (Str. 11 Iunie nr. 50)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire